Vi utfører det meste innen takarbeider.

Nybygg, rehabilitering og vedlikehold. Ingen oppgave er for stor, ingen for liten. Vi har spesialisert oss på næringsbygg, men tar gjerne også mindre jobber. Med vår lange erfaring står vi også rustet til å ta de mest kompliserte og krevende jobber. Gi oss gjerne en utfordring.

Isolasjon

Isolasjonen har som hovedoppgave å hindre varmetap, men har også noen andre oppgaver. På flate tak bruker vi isolasjonen til å bygge opp fall mot avløp. Ikke-brennbar isolasjon brukes også som brannsikring.

Membran

Membran er en samlebetegnelse på vanntettende belegg som ligger inni en konstruksjon.
Eksempler på dette kan være:

Våtrom, terrasser, tak med trafikk, beplantede tak og radonsperre

En membran kan være enten en vanntett duk, eller en flytende masse på plast- eller asfaltbasis. Valg av produkt avhenger av underlag, materialer for overflater og bruksområder.

Topptekking

Det er mange typer tekkematerialer. De mest brukte er papp som sveises/klebes i omlegget. Brukes både på flate og skrå tak. På midre bygg med skråtak brukes gjerne stein eller plater som festes på lekter. På hytter er torvtak mye brukt, og på tak med trafikk legges gjerne betong, asfalt eller heller. Mulighetene er mange, og vi har erfaringer med de fleste.

Fagprosjekt AS

Strykerveien 10 – 1658 Torp

Tlf 69 36 49 49

Epost: post@fagprosjekt.no

 

Finn oss

Vårt kontor og lager ligger i Kjølberg Industriområde på Torp. Klikk på kartet for navigasjon.