Våre samarbeidspartnere

Vi har lyst til å fremheve noen av våre samarbeidspartnere. På hver sin måte bidrar de til å gjøre oss bedre. De leverer gode varer, yter gode tjenester og er gode støttespillere i vår daglige drift. Besøk gjerne deres nettsider, og vurder disse firmaene om du selv har bruk for slike tjenester.

Takringen

Takringen er en kjede av selvstendige takentreprenører som er lojale til et grunnkonsept som gir den enkelte entreprenør stor grad av frihet når det gjelder profilering.
Takringen ble etablert i år 2000 under navnet Takringen Ektakon, endret til Takringen i 2002, og med målsetning å bli en landsdekkende kjede for selvstendige takentreprenører. Takringen har i dag ca. 50 medlemsbedrifter og antallet øker for hvert år.

Rockwool

Rockwool = Steinull. Stein brenner som kjent ikke, og derfor er Rockwool det foretrukne isolasjonsmaterialet der brannsikkerhet er viktig. Rockwools produkter har også god isolasjonsevne, og er trykkfaste. Med skråskjærte plater er Rockwool godt egnet til å bygge opp fall på flate tak.

Jackon

Jackons produkter for utvendig isolering av flate tak gir et riktig og stabilt inneklima og god lydisolering. Jackon har utviklet en rekke produkter som gir en komplett og fullverdig løsning for isolering av flate tak. Både ekspandert og ekstrudert polystyren har lav egenvekt, gode isolasjonsegenskaper, høy trykkfasthet og lavt fuktopptak, og egner seg derfor som isolasjonsmateriale til tak.

Isola

Isola er vår hovedleverandør av membran og tekkematerialer. Et solid norsk firma som med sin lange erfaring leverer gode produkter tilpasset vårt klima.

Renolit

Renolit er en stor Internasjonal leverandør av blant annet membransystemer. En løpende produktutvikling sikrer oss markedets nyeste og beste løsninger i dette produktområdet.

Arena Personal

Til tross for at vi har en stabil arbeidsstokk har vi fra tid til annen behov for ekstra hjelp. Da er Arena Personal en god samarbeidspartner. Med hovedkontor i Fredrikstad kjenner de godt til lokale forhold, og finner de beste medarbeiderne.

Selbak Blikkenslagerverksted

De fleste tak skal også ha beslag. Her samarbeider vi med Selbak Blikkenslagerverksted. Dyktige fagfolk som leverer det meste innen blikkarbeider. Beslag, takrenner, pipehatter og fasadekledninger.

Kran og Transport

Østfold Kran & Transport

Med til dels store mengder materialer og utstyr som skal kjøres ut til  byggeplasser er det viktig å ha en solid transportør. Østfold Kran & Transport leverer det vi skal ha på rett sted til rett tid. Med sine kraftige kraner løfter de varene på plass direkte på taket.

Stamsas AS

Uten bil kommer vi ikke langt. Vår største leverandør av firmabiler er Stamsaas i Sarpsborg som forhandler Ford varebiler. Med et bredt utvalg biler i ulike størrelser finner de alltid en bil som passer våre behov. Driftssikre biler og god service sikrer at vi kommer oss effektivt rundt til våre kunder

Boss of Gloss Bilpleie AS

En ren og pen bil er en triveligere arbeidsplass. I tillegg er bilene en viktig profilering av vårt firma. For å holde bilene pene og blanke leverer vi de jevnlig inn hos Boss of Gloss for vask og polering. De reparerer også mindre skader slik at bilene til enhver tid er presentable. Dette gir oss også høyere restverdi ved leasing, og et gunstigere bilhold.

Bodahl-Johansen AS

Bilene må også ha dekk, og med mye kjøring på byggeplasser er det lett å få en punktering. Da er det godt å ha avtaler med Bodahl-Johansen som er en av distriktets eldste aktører innen bilgummi med flere verksteder i vårt arbeidsområde. Foruten bilgummi har Bodahl-Johansen også en avdeling for arbeidstøy.

Bookkeeper

Med en stadig økende omsetning, og en ikke ubetydelig kontantstrøm er det godt å ha fagfolk til å styre økonomien. Hos Bookkeeper (tidligere PM Regnskap) har de full kontroll på debet og kredit. Samtidig øser de av sin kunnskap og gir oss gode råd for å sikre god likviditet.

Basic Reklame

Markedsføring er viktig, og i Basic Reklame har vi funnet en god samarbeidspartner. De fremfører vårt budskap på en enkel og tydelig måte, og har gjort seg godt kjent med vårt firma og vår tankegang. Denne nettsiden er produsert av Basic Reklame, og de har også nylig levert en profileringsbrosjyre til oss. Ellers bistår de med det meste av grafiske tjenester som dokumenter, annonser og visittkort