Referanseprosjekter

Vi har hatt mange ulike oppdrag gjennom årene. De fleste er helt standard jobber, selv om ingen jobb er helt lik. Noen ganger får vi litt spesielle oppgaver som gir oss en skikkelig utfordring. Da er det godt å ha dyktige medarbeidere med lang erfaring. I tillegg er vi gjennom vår bransjeorganisasjon Takringen en del av et større fagmiljø. Dette gjør oss i stand til å ta på oss de mest utfordrende jobber. Her vil vi vise noen referanser til våre seneste jobber som er litt utenom det vanlige.

Studentboliger – Høyskolen i Østfold – Halden

For entreprenør Ove Skår AS bidrar vi med takarbeider på nye studentboliger ved Høyskolen i Østfold. Dette er et prosjekt i regi av Studentsamskipnaden i Østfold, og skal totalt inneholde 352 studenthybler fordelt på 4 blokker. Disse byggene er oppført etter passivhus-modellen med alle elementer i massivt tre. Isolert med Rockwool TOP ROCK fall isolasjon, og tekket med 2 lag asfalt takbelegg. Her har vi også levert radonmembran.
Byggetrinn 1 ble ferdigstilt i august 2014, og byggetrinn 2 sto ferdig i juli 2015.

Trio Ving – Ski Næringspark

På vegne av Høegh Eiendom AS har vi utført tak-og membranarbeider på Trio VIngs nye hovedkontor og produksjonslokaler i Ski Næringspark. Prosjektet besto av ett nybygg og total ombygging av ett eksisterende bygg. Helle prosjektet er gjennomført etter BREEM-standard. Isolert med Jackopor og Rockwool trykkfast isolasjon, som tekking er det benyttet 2 lag asfalt takbelegg. Her har vi også levert radonmembran.
Delt entreprise med Brick AS som prosjekt- og byggeleder. Ferdigstilt sommer 2014

Lilleborg – Ski Næringspark

Vi har også stått for takarbeidene på Lilleborgs nye lagerbygg i Ski Næringspark. Vi har også levert og lagt radonmembran. Totalt 8000 m2 automatisert lager. Bygget er oppført med bæresøyler og gitterdragere i stål. Tak med TRP stålplater isolert med Jackopor og Rockwool trykkfast isolasjon og tekket med PVC takfolie.
Byggherre var Høegh Eiendom og prosjektet ble ferdigstilt mai 2014

Wilberg Atrium

Stadig flere byggeprosjekter får en miljøvennlig profil. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) er et system for miljøsertifisering som ble etablert i Storbritannia, men som nå har blitt et ledende verktøy for miljøklassifisering av bygg i Europa. Wilberg Atrium et av pilotprosjektene som ble bygget i henhold til den norske tilpassingen av systemet. Isolert med Jackopor og Rockwool trykkfast isolasjon, som tekking er det benyttet 2 lag asfalt takbelegg.
Byggherre Fredriksborg Eiendom. Hovedentreprenør Ove Skår AS. Ferdigstilt August 2014

Litteraturhuset – et signalbygg på brygga i Fredrikstad

Dette var et interessant og utfordrende prosjekt. I tillegg til vanlig tekking av tak og terrasse skulle det her bygges en parkeringskjeller under parken. Her var det mange hensyn å ta. Med elva som renner forbi noen meter unna, og park over parkeringskjelleren måtte vi tenke på både belasting og tetthet. Her benyttet vi Jackopor og Rockwool trykkfast isolasjon. Som tekking er det benyttet 2 lag asfalt takbelegg.
Byggherre var Fredriksborg Eiendom, og bygget ble åpnet i januar 2013

Fagprosjekt AS

Strykerveien 10 – 1658 Torp

Tlf 69 36 49 49

Epost: post@fagprosjekt.no

 

Finn oss

Vårt kontor og lager ligger i Kjølberg Industriområde på Torp. Klikk på kartet for navigasjon.